Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De opening van Game of Thrones: The Exhibition in Londen

/
/

GoT ExhibitZoals jullie misschien al wel weten zal ‘Game of Thrones: The Exhibition’ dit jaar voor de tweede keer naar Nederland komen. Net zoals in 2013 zullen er dit jaar weer kostuums, voorwerpen en wapens uit de serie te bewonderen zijn. Daarnaast zullen er ook een aantal interactieve activiteiten zijn. Heel erg leuk natuurlijk, maar het duurt waarschijnlijk nog een paar maandjes (de exacte data zijn nog niet bekend gemaakt) voordat de expositie in Amsterdam te bewonderen is. Gelukkig zijn er al wel een paar leuke foto’s en een filmpje verschenen van de opening van de Exhibition in Londen.

GoT Exhibit 2Bij de opening in Londen op 9 februari was John Bradley, die we natuurlijk kennen als Samwell Tarly in de serie, aanwezig. Ik ben zelf erg benieuwd of er, en zo ja welke, acteurs er bij de opening van de expositie in Nederland aanwezig zullen zijn. Wie zouden jullie graag willen ontmoeten? Op de foto’s van de expositie zien we veel bekende kostuums en voorwerpen uit de serie voorbijkomen. Zo zien we onder andere de kroon van Joffrey Baratheon en de prachtige trouwjurk van Margaery Tyrell en wordt er zelfs een complete White Walker tentoongesteld!

Daarnaast hebben de bezoekers van de expositie onder andere de mogelijkheid om The Wall virtueel te beklimmen en is er een green screen aanwezig waar de bezoekers ‘geroosterd’ kunnen worden door een vuurspuwende Drogon. Natuurlijk is er ook weer de gelegenheid om een foto te nemen op de Iron Throne. Zelf ben ik al helemaal enthousiast en ik hoop dan ook dat ik de expositie in Nederland kan bezoeken. Wil je nog meer beelden van de expositie in London zien? Er is ook een leuke video over de expositie verschenen:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Hoop alleen dat je dit keer langer dan het half uur dat ik de vorige keer binnen mocht rond lopen…je hebt dan zo weinig tijd om alles te bekijken en activiteiten te doen…maar al met al zeker de moeite waard om naar 1 1/2 uur wachten in de rij naar binnen te mogen…

  2. Met een half uur mag je nog blij zijn. Ik mocht maar 15 minuten en heb ook nog 10 minuten daarvan gewacht op een foto van mezelf op de Iron Throne…

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar