Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

All Men Must Dine

/
/

Binnenkort opent er in Londen een tijdelijke Game of Thrones restaurant, genaamd ‘All Men Must Dine’. Het restaurant is drie dagen geopend, van 13 februari tot en met 15 februari, om de release van de dvd en blu-ray van seizoen 4 te vieren. Helaas is het alleen toegankelijk voor winnaars van een prijsvraag en deze is spijtig genoeg al gesloten.

Margeary en Joffrey tijdens het buffet van hun bruiloft
Margeary en Joffrey tijdens het buffet van hun bruiloft

Het thema van de avond is een geheime ontmoeting van de small council in King’s Landing. De gerechten zullen bereid worden door The Wandering Chef, twee Londense koks die al eerder een pop-up restaurant hebben geopend.

Het complete menu is nog een verassing, maar HBO heeft alvast verteld dat gedurende de avond de gasten zullen proeven van de fijnste delicatessen van Westeros, begeleid door zorgvuldig geselecteerde drankjes met cocktails die geschikt zijn voor een koning. Een gerecht is wel al bekend gemaakt, “The Lies of Tyrion Lanninster and his Proclaimed Innocence” gepocheerde kalfstong met rode biet, mierikswortel en oude mosterd. Wie weet staat het lievelingsgerecht van Sansa wel op de kaart, lemon cakes.

Ik verwacht dat er veel vlees en wijn geserveerd zal worden en misschien ook wel gerechten uit het kookboek “A Feast of Ice and Fire”. De gasten hoeven echter niet bang te zijn voor vergiftigingen of verdachte sterfgevallen, aldus de organisator van het banket.

Wat zou jij willen voorschotelen aan je favoriete game of thrones personage?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. En als het bandje The Rains Of Castamere begint te spelen is het HOOG TIJD om je uit de voeten te maken!!!

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar