Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Kevan Lannister in seizoen 5 en meer castingnieuws

/
/

Bronnen van watchersonthewall.com hebben bevestigd dat Ian Gelder terugkeert in het vijfde seizoen als Kevan Lannister. Er werd hier al een tijdje over gespeculeerd omdat deze broer van Tywin Lannister na de dood van Tywin een belangrijke rol in de familie Lannister gaat spelen.

Kevan en Tywin Lannister
Kevan en Tywin Lannister

Nu blijkt dat Gelder aanwezig is geweest in de studio’s van Noord-Ierland en wellicht is hij zelfs gespot tijdens de opnames van een ‘bepaalde scène’ in Dubrovnik. Als hij in aflevering 10 van seizoen 5 zou verschijnen, dan betekent dit dat de epiloog uit A Dance With Dragons in het vijfde seizoen zou kunnen zitten, mét Ian Gelder als Kevan Lannister! Buiten dat hij terugkeert is echter nog niks zeker, dus hoe verwacht dit nog vrij onbekende karakter terug te zien?

Daarnaast is deze week ook bekend geworden dat de Bulgaarse Zahary Baharov gecast is als een leider van de Thenns in het volgende seizoen. Hij gaat het de rol van Loboda spelen. Wie dit precies is, is nog onbekend, maar in de trailer van seizoen 5 zit wel een shot van een wildling en dit zou zo maar Baharov kunnen zijn.

Een screenshot uit de trailer van seizoen 5
Een screenshot uit de trailer van seizoen 5

Er zijn lezers die denken dat Loboda de zoon van Styr, de in aflevering 9 gedode Magnar van de Thenns, is, die in de boeken Sigorn heette. Of dit klopt of niet zullen we vanzelf uitvinden. Wie denk jij dat Loboda is?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar