Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 4 DVD

/
/

Sinds 16 februari ligt de DVD van Game of Thrones seizoen 4 in de winkel, hoogste tijd voor een recensie dus! Net als de afgelopen drie seizoenen bestaat de box van het vierde seizoen weer uit 5 DVD’s met daarop de afleveringen, diverse extra’s en zien de animaties in de verschillende menu’s er weer erg mooi uit.

De DVD-box van Game of Thrones seizoen 4
De DVD-box van Game of Thrones seizoen 4

De leukste extra’s

Over de afleveringen kan ik kort zijn, die hebben de meeste van jullie al gezien en zijn op deze site al uitgebreid nabesproken. De extra’s die een box als deze biedt zijn voor mij één van de belangrijkste redenen om de box in bezit te willen hebben. De leukste extra’s op deze DVD-box vind ik de twee scènes die op de montagetafel gesneuveld zijn. Ze geven een leuk inkijkje in materiaal dat wel is opgenomen maar de serie niet gehaald heeft. Deze twee scènes zijn al uitgelekt en staan op YouTube, Henk schreef er al een blog over welke je hier kan lezen.

Een andere erg leuke extra is het gesprek van Bryan Cogman met alle gestorven personages uit seizoen 4. In dit half uur durende gesprek komen we meer te weten over hoe zij de serie ervaren hebben en over hun omgang met de dood van hun personage.

Wat staat er verder nog op de DVD’s?

  • Behind the Battle for the Wall – Volg de cast en crew tijdens de creatie van het meest ambitieuze gevecht tot nu toe. Deze 30 minuten durende documentaire toont de uitdagingen van het samenstellen van een van de meest intense afleveringen van de serie, met nog nooit eerder vertoond materiaal.
  • The Politics of Power: A Look Back at Season 3 – Herleef de wrede gebeurtenissen uit seizoen 3 en zie de machtsverschuivingen die Westeros definiëren bij de start van seizoen 4.
  • Bastards of Westeros – Hoor showrunners David Benioff, D.B. Weiss en auteur George R.R. Martin discussiëren over de rol die de bastaarden spelen in de Zeven Koninkrijken.
  • Audio Commentaries – Audiocommentaar van cast en crew, waaronder showrunners David Benioff en D.B. Weiss, A Song of Ice and Fire auteur George R.R. Martin, Sophie Turner, Maisie Williams, Pedro Pascal, Aiden Gillen en meer!

Conclusie

Het is ook dit jaar weer een mooie DVD box geworden met leuke extra’s die niet mag ontbreken in de DVD verzameling van een Game of Thrones fan of een echte serie liefhebber. Nieuwsgierig geworden? Je kan hem ook hier bestellen.

DVD box winnen?

Een mooie prijs, winnen?
Een mooie prijs, winnen?

Wil jij deze DVD box en een aantal leuke extra’s winnen? Stuur ons een mailtje waarin je beschrijft waarom juist jij deze mooie prijs moet winnen. Vergeet ook niet je adres toe te voegen zodat we de prijs naar je op kunnen sturen mocht je winnen. We maken de winnaar in de week van 9 maart bekend.

Update (10-03-15): de prijs is gewonnen door Emmy van Ruijven, van harte gefeliciteerd!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar