Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones IMAX Experience naar Engeland

/
/

IMAXVorige maand schreven we al dat de laatste twee aflevering van seizoen 4 in de Verenigde Staten een beperkte periode in IMAX te zien zouden zijn. Game of Thrones was de eerste serie die op zo’n groot scherm bewonderd kon worden en het was een enorm succes! Nu komt de Game of Thrones IMAX Experience naar Engeland.

26 februari opent de Odeon cinema in Milton Keynes, dicht bij Londen. Als een van de festiviteiten is Game of Thrones daar in IMAX te bewonderen. Zou dit het begin zijn van meer vertoningen in Europa? Nu lijkt het er nog op dat dit evenement exclusief is, maar waarschijnlijk zijn er voldoende fans die het toch wel mee willen maken.. Zou jij GoT graag in IMAX willen zien?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar