Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

DVD/Blu-Ray extra: “The Fallen: A Roundtable”

/
/

The FallenNaast de verwijderde scènes zijn er, met de release van de DVD en Blu-Ray van seizoen 4 in zicht, meer beelden op het internet opgedoken, met daarop kijkjes achter de schermen. Vandaag verscheen een half uur durend gesprek met de gestorven karakters uit het vierde seizoen: The Fallen: A Roundtable. Een erg leuke extra om te bekijken!

In de video gaat Bryan Cogman in gesprek met Sibel Kekilli (Shae), Thomas Brodie-Sangster (Jojen Reed), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Charles Dance (Tywin Lannister), Rose Leslie (Ygritte), Mark Stanley (Grenn) en Pedro Pascal (Oberyn Martell). We komen meer te weten over hoe zij de show ervaren hebben en over de omgang met hun dood. Klik op lees meer als je de beelden zelf wil bekijken!

Deze beelden lijken me zeker een stimulans om de DVD/Blu-Ray te kopen, waar nog meer gave extra’s op zullen staan. Wie van deze ‘fallen’ karakters ga jij het meest missen het volgende seizoen?

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

1 Comments

 1. Fantastisch om te zien dit, gewoon lekker praten over hun tijd in de serie.
  Vooral Pedro Pascal lijkt me gewoon een relaxte kerel.
  Dit zijn goeie extra’s die je op een DVD/Blu-Ray wil zien.
  Ik denk dat ik toch Charles Dance (Tywin) en Perdo Pascal (Oberyn) zal missen want dat waren toch wel karakters die elke scene waar ze in zaten alles naar zich toe trokken.
  Maar ook Jack Gleeson (Joffrey) mis ik eigenlijk wel een beetje, je hebt iemand nodig die je gewoon kan haten in een serie, haha!!

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar