Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Alfie Allen vertelt over seizoen 5

/
/

Theon GreyjoyEr verschijnen steeds meer interviews online waarin de cast vertelt over het volgende seizoen. Alfie Allen, misschien beter bekend als Theon Greyjoy/Reek, sprak met Digital Trends over het lot van Reek. In het begin gaat het over de aanwezigheid van de oude Theon in het personage Reek. Zo komt Alfie Allen te spreken over de scène in The Lion and the Rose waarin Ramsay door hem geschoren wordt en later gaat het over seizoen 5.

In Season 4, you’re technically playing three characters — Theon, Reek, and Reek pretending to be Theon. How do you prepare for that kind of arc?

I mean, what more could you ask for in terms of content — to be able to play three different roles in one body? It can be kind of daunting, but at the same time, there’s just such depth there. To be able to go there and try and tackle that — I think it’s quite a compliment to (pauses) … to myself! (laughs) No, I mean it’s really down to those boys David and Dan having that faith in me, leading up to that moment when, as you say, he’s pretending to be Theon again. It was kind of daunting to do, and it did kind of confuse me slightly. But it was needed, and I think it shows where Theon may be returning at some point. I guess that might be the first start of it. For me, the real first start of it is when he finds out about Robb Stark’s death. There’s a part of his brain that’s been inactive that maybe gets reactivated by that news.

Daarna verandert het gespreksonderwerp. Het interview richt zich op seizoen 5 en Allen onthult verrassende details:

Are you allowed to say anything about Season 5 yet?

I can tell you that there will be characters crossing paths and interacting — especially in my storyline — who have never met, or have had just minute amounts of screentime together. That relationship blossoms, and the running theme of Season 5 is that you get so many different characters who were in different parts of the world crossing paths with each other. I could also say to you that Theon will definitely go through his trials and tribulations this season. And there may be, in some sort of Game of Thrones way, a light at the end of the tunnel for him. There’s definitely a moment or two — and one in particular — that will really blow people away.

Dus er zullen karakters samenkomen die elkaar nog weinig gezien hebben en dat in de verhaallijn van Theon. Zou dit betekenen dat we met Reek al een stukje The Winds of Winter in gaan? Als we kijken naar het hoofdstuk uit TWOW dat gepubliceerd is op de website van George R. R. Martin, lijkt mij dit erg aannemelijk. Laat weten wat jij denkt in de reacties. Heb je de boeken niet gelezen? Pas dan op voor spoilers!

De rest van het interview met Alfie Allen is hier te lezen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Dan zal die wel doodgaan… op een Game of Thrones achtige manier licht aan het einde van de tunnel 😉

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar