Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Win de Game of Thrones legpuzzel van Jumbo

/
/

Jumbo legpuzzel Game of ThronesBloed, zweet en tranen heeft het mij gekost, maar ik kan zeggen dat ik de uitdagende Game of Thrones legpuzzel van Jumbo voltooid heb! Deze puzzel is een must-have voor alle fans van de serie. Weet jij welke kustlijn waar loopt en kun jij de verschillende plaatsen op een goede plek in de kaart leggen? Dit is jouw kans om het te testen.

Tijdens het maken van de puzzel maak je kennis met plaatsen waarvan je misschien nog nooit gehoord hebt, zoals Haystack Hall en Bayasabhad. Daarnaast ontdek je de loop van rivieren, ligging van eilanden en namen van zeeën. Wil jij deze puzzel ook maken? Dan hebben we goed nieuws! Lees snel verder om kans te maken op een exemplaar.

Mij is het in ieder geval gelukt!
Mij is het, met een beetje hulp, in ieder geval gelukt!

Winnen
Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar prijsvraag@winteriscoming.nl met daarin je naam, adres en motivatie waarom uitgerekend jij deze legpuzzel verdiend. Je hebt tot volgende week maandag (26-1), want dan maken we de winnaar bekend.

Als het geluk niet aan jouw kant staat deze week, dan kan je de legpuzzel natuurlijk ook altijd bestellen, want het is een echte aanrader als je een leuke manier zoekt om de resterende winteravonden door te komen. Kan jij een beetje puzzelen?

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

7 Comments

 1. Yep, ik kan puzzelen. Al toen ik klein was, mocht ik graag puzzelen. Ik ben de trotse bezitter van deze puzzel van Game of Thrones: (zie foto’s)

  • Inderdaad ook een hele mooie! Daar heb ik mezelf ook een aantal avonden mee kunnen vermaken..

 2. Ik zie nu zo de doos van de puzzel, die geeft de jade sea aan ten noordoosten van Qarth, zoals gezien in de Tv show. Maar sinds de uitgave van The lands of ice an fire is die map niet meer kloppend.

  The jade sea ligt nu zuidwesten van Qarth. http://awoiaf.westeros.org/index.php/Known_World

  Deze link geeft snel duidelijkheid.

  Maar desondanks is het een hele mooie puzzel die ik graag wil hebben!

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar