Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nell Williams gecast als de Jonge Cersei

/
/
Nell Williams
Nell Williams

In oktober schreef Henk al over de bevestiging dat we flashbacks gaan zien in Game of Thrones seizoen 5. Hij schreef onder andere over de verwachting dat één van die flashbacks over Cersei zou gaan. Met de casting van Nell Williams als de jonge Cersei Lannister lijkt dit nu bevestigd te zijn.

Onze Engelstalige collega’s van Watchers on the Wall maakte de casting zojuist in een blog bekend. Eén van hun lezers had gezien dat de naam van Williams aan het IMDB profiel van Game of Thrones was toegevoegd.

Williams speelde eerder rollen in de CBBC sitcom The Revolting World of Stanley Brown, de TV film Loving Miss Hatto en in de serie National Theatre Live.

Naast de casting van Williams als de jonge Cersei, valt in het bovengenoemde artikel nog een casting bericht te lezen. Actrice Hattie Gotobed gaat volgens haar Spotlight CV de rol van ‘Ghita’ spelen. Wie dat precies is durf ik niet te zeggen. Volgens mij komt de naam niet voor in de boeken… Hebben jullie een idee?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar