Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Jodhi May gecast als Maggy the Frog

/
/
Jodhi May
Jodhi May

Nadat twee weken geleden bekend werd dat Nell Williams de ‘jonge Cersei’ zou spelen in een flashback, konden we ons eindelijk wat meer voorstellen van die flashback. Gisteren maakte watchersonthewal.com bekend dat hun bronnen bevestigd hebben dat Jodhi May de rol van Maggy the Frog krijgt, een belangrijk personage in dezelfde flashback. Wil je hier helemaal niks over weten? Lees dan niet verder, want er zullen kleine spoilers besproken worden.

Cersei gaat in haar jeugd met een vriendin naar de waarzegster Maggy the Frog. De oude vrouw doet een voorspelling over de levensloop van Cersei die de rest van haar levensloop beïnvloedt. Nu zien we dat Jodhi May niet zo oud is al Maggy te Frog zou zijn, maar ik vind het al erg positief dat ze deze ‘historische’ verhaallijn erin verwerken en ik denk dat het ook met een jonger iemand zeker kan slagen.

De vriendin die de jonge Cersei meeneemt naar Maggy zal gespeeld worden door Isabella Steinbarth, volgens de bronnen. Het was al een tijdje bekend dat deze 13-jarige actrice in de show zou verschijnen, maar nog niet als wie. Wel werd gezegd dat het in de eerste aflevering zou zijn. Dus, als alle bovenstaande informatie klopt bevat de eerste aflevering van seizoen 5 de flashback scène waar een aantal kijkers al een tijdje op gewacht heeft. Denk jij dat de flashback met Maggy the Frog een goede uitwerking krijgt?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar