Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

IMAX teaser en beeld seizoen 5

/
/

Zoals we eerder al schreven gaat HBO de laatste twee afleveringen van seizoen 4 vertonen in IMAX bioscopen in de Verenigde Staten. Deze vertoningen zullen plaats vinden tussen 29 januari en 5 februari. Naast deze afleveringen krijgen de bezoekers van dit event ook exclusief als eerste de trailer van Game of Thrones seizoen 5 te zien.

http://youtu.be/X5IbPIiml3I

HBO heeft een theater video van dit event online gezet (hierboven te zien) met daarin he eerste officiële beeld van seizoen 5. Behalve dat Tyrion te zien is kunnen we nog niets opmaken uit de beelden. Maar het is altijd leuk om nieuw beeldmateriaal te zien!

Tyrion in seizoen 5
Tyrion in seizoen 5

Helaas is er nog niks bekend over eventuele IMAX vertoningen in Nederland. Zodra dit verandert lees je hier natuurlijk meer over op onze site!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar