Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones trailer in IMAX

/
/
De draak Drogon in Game of Thrones seizoen 4
De draak Drogon in Game of Thrones seizoen 4

Game of Thrones komt naar het grote scherm, of eigenlijk het grootste scherm. HBO gaat de laatste twee afleveringen van seizoen 4 samen met een exclusieve trailer van seizoen 5 uitzenden in 150 Amerikaanse IMAX theaters, zo schreef The New York Times vanochtend.

Of we binnenkort ook in Nederlandse IMAX theaters naar Game of Thrones kunnen kijken is nog onbekend. Zodra we hier meer over weten lezen jullie dit uiteraard op deze site. Game of Thrones wordt de eerste serie ooit die te zien zal zijn in IMAX!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar