Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones: the Exhibition komt weer in Nederland

/
/

Game of Thrones The ExhibitionHBO heeft vandaag bekend gemaakt dat de internationale Game of Thrones tentoonstelling, net als in 2013, weer naar Amsterdam komt. Fans krijgen bij deze tentoonstelling de kans om een kijkje te nemen in de wereld van een van de meest populaire series ooit. Bij de Exhibition zullen items uit de eerste 4 seizoenen te bewonderen zijn, maar ook exclusieve items uit het naderende 5e seizoen zullen tentoongesteld worden.

De focus van deze editie ligt op de interactieve ervaring van de bezoeker. Zo kunnen deze bezoekers zich nog voor ze naar binnen gaan aansluiten bij hun favoriete Huis. Ook zal de ‘Ascend the Wall’ 4D Oculus Rift Virtual Experience aanwezig zijn, waarin zij die het durven virtueel naar de top van de Wall getakeld worden. Daarnaast zijn er meer activiteiten te verwachten die gebaseerd zijn op de meest besproken gebeurtenissen van de eerste vier seizoenen.

Vooralsnog is alleen bekend dat Game of Thrones: the Exhibition naar Amsterdam komt. Wanneer en waar precies wordt in de komende periode bekend gemaakt. Naast onze hoofdstad is de tentoonstelling ook te bezoeken in Londen, Stockholm, Tel Aviv, Madrid, Berlijn en Parijs. Met nog een mogelijkheid dat andere plaatsen toegevoegd worden.

In 2013 was Game of Thrones: the Exhibition in Nederland ook een groot succes. Met 21.353 bezoekers, gemiddeld 3.000 per dag, bleek dat er genoeg Game of Thrones fans in Nederland, maar ook in Duitsland en België, woonden. De tentoonstelling was toen in de Posthoornkerk en werd geopend door Maisie Williams, Liam Cunningham en Carice van Houten. Zie hieronder een videoverslag van deze editie.

Ben jij van plan om Game of Thrones: the Exhibition dit jaar te bezoeken?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar