Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones: Day in the life

/
/

Game of Thrones seizoen 5 gaat op 12 april 2015 van start. Er zijn er al verschillende teasers voorbij gekomen, maar een echte trailer van seizoen 5 is nog niet verschenen. Vorig jaar verscheen er voor seizoen 4 een video van 15 minuten “Ice and Fire: A Foreshadowing”, met beelden uit het nieuwe seizoen, een kijkje achter de schermen en interviews met cast en crew.

Dit jaar zal op 8 februari een video verschijnen genaamd “Day in the Life”, de video zal maar liefst een half uur duren. Er zal een dag te zien zijn van de productie van seizoen 5, op drie verschillende sets in drie landen, Ierland, Kroatië en Spanje.

James Hibberd (Entertainment Weekly) zegt er het volgende over: The special follows key crew members and promises to highlight “the epic sets, renowned cast and global scale of Thrones, as well as the more intimate and individual challenges of our subjects, giving the audience a new perspective on one of the most elaborate productions in television history.”

Een filmpje dus om naar uit te kijken en wat het wachten op seizoen 5 wat leuker zal maken!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar