Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nieuwe teaser van seizoen 5

/
/

threeeyed raven

In ons bericht over de eerste teaser van Game of Thrones seizoen 5 schreven we al kort over de website ThreeEyedRaven.com. Wanneer je je hier hebt opgegeven om visioenen te ontvangen dan is de kans groot dat je gister een nieuwe teaser hebt ontvangen.

Nu snel naar de site gaan om deze te bekijken is helaas zinloos… Je krijgt dan het bericht “The vision has come and gone” te zien. Gelukkig heeft iemand de video weten op te slaan en online gezet op Instagram!

HBO Releases New Footage of Arya and Sansa from Game of Thrones Season 5 #gotseason5 #gameofthrones #hbo

Een video die is geplaatst door InstaThrones (@gameofthronesnotofficial) op

In de video zien we een paar gezichten: Sansa, Tyrion, en Cersei. Of het allemaal nieuwe beelden zijn is moeilijk te zeggen. De beelden van Cersei lijken in ieder geval afkomstig uit seizoen 5 gezien het feit dat we weten dat zulke scènes in Dubrovnik zijn opgenomen.

Verder zijn er een weirdwood boom, de three-eyed raven, de troon, een boot (Bravos?) en een boek dat eruit ziet als dat van de Kingsguard te zien.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar