Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones: the Compendium

/
/

Game of Thrones: the CompendiumHBO heeft vandaag bekend gemaakt dat er een kans is dat jouw creatieve uitspatting met betrekking tot Game of Thrones binnenkort wereldberoemd is. Vanaf volgende week kunnen fans namelijk hun speciale creaties (denk aan gedichten, essays, foto’s of tekeningen) insturen voor Game of Thrones: the Compendium.

Dit zal een boek worden met creaties over Game of Thrones van over de hele wereld. Iedereen kan wat insturen en een speciale “Council of Editors” zal bepalen wie uiteindelijk in het boek komt. In deze bijzondere raad zitten Gerald Brom, Arthur Chu, Tom Colicchio, Nina Garcia, Kevin Hatch, Greg Hildebrandt, Laura Hudson en Zack Luye. Lees meer over hen op deze pagina.

Vanaf 17 december kunnen stukken hier aangeleverd worden, tot 28 maart 2015. Heb jij ooit iets gemaakt wat in aanmerking komt voor the Compendium? Zo nee, dan heb je in ieder geval nog even de tijd!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar