Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Toch geen Bran in seizoen 5

/
/

Toen twee maanden geleden bekend werd dat Hodor niet zou verschijnen in seizoen 5 maakten de fans van de verhaallijn van Bran zich even zorgen. In een interview met Isaac Hempstead-Wright zei de jonge acteur echter dat zijn volgende project het nieuwe seizoen van Game of Thrones zou zijn, dus dat we ondanks gebrek aan Hodor wel Bran te zien zouden krijgen. Op fora werd druk gespeculeerd over de (waarschijnlijk niet al te grote) rol die hij dit seizoen dan zou hebben. Maar uitvoerend producent David Benioff heeft recent bekendgemaakt dat Bran helemaal niet te zien zal zijn in seizoen 5. Dit meldt Entertainment Weekly.Bran S04E10

Benioff verklaarde dat ze hun best doen om de verhaallijnen die in de boeken parallel lopen ook in de serie parallel te houden. Door de verschillende veranderingen voor het verhaal op beeld lukt dit niet altijd. Bran is vorig seizoen al ongeveer bij het einde gekomen van zijn verhaallijn, daarom schuiven ze de jonge Stark nu een seizoen op, anders zou hij te ver uitlopen. Benioff vertelt ook dat de plek waar ze stoppen logisch is. Bran gaat nu een trainingsperiode in en het zal enige tijd kosten om zijn bijzondere vermogens te ontwikkelen en dat is niet goed in beeld te brengen. Wellicht is dit ook de reden dat Bran dacht dat hij aan seizoen 5 zou gaan werken. Misschien lagen de scripts klaar maar werd toch besloten dat het niks zou worden.

Benioff zelf zegt: “We vonden het interessant om hem er nu even uit te laten, zodat wanneer we hem weer zien..”, daarna wilde hij niet te veel loslaten. Ik ben zelf heel benieuwd naar de Bran die we in seizoen 6 tegen zullen komen. Opvallend is dat er bij Theon voor gekozen is om zijn transformatieperiode (grotendeels niet in de boeken) wel in beeld te brengen en om nu bij Bran een stuk weg  te laten. Een of twee hoofdstukken uit A Dance with Dragons lopen nog vooruit op waar we nu zijn, daar krijgt de lezer al iets mee van zijn training. Is het volgens jou jammer dat Bran niet in seizoen 5 zit?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar