Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Liam Cunningham over seizoen 5

/
/
Davos Seaworth
Liam Cunningham als Davos Seaworth

Recentelijk heeft RTÉ Ireland Liam Cunningham (Davos) geïnterviewd. In dit interview verteld Cunningham dat de serie komend seizoen de boeken voorbij zal gaan en dat George R.R. Martin pas halverwege boek 6 (The Winds of Winter) is. Het voordeel hiervan is dat ook de lezers van de boeken niet weten wat er gaat gebeuren in seizoen 5, maar persoonlijk lees ik liever eerst het boek.

Over seizoen 5 zegt hij verder dat er net als in de afgelopen seizoenen mensen dood zullen gaan. Wie dit zijn en wanneer kan hij niet zeggen, hiervoor zullen we op het nieuwe seizoen moeten wachten. De opnames duren nog enkele weken en zullen in de eerste week van december worden afgerond.

Hij vertelt ook nog het één en ander over zijn ontbrekende vingers in de serie en hoe ze dit oplossen. Bekijk het hele interview hieronder:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

3 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar