Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De eerste teaser van seizoen 5

/
/

De feestdagen zijn nog niet begonnen maar HBO heeft al wel een cadeautje voor de fans van Game of Thrones. Gisteren is op de sociale media van de serie een korte teaser verschenen, waarin we Arya zien liggen. Na dit shot zien we gebeurtenissen uit haar verleden, met een beeld dat we nog niet kennen: een zwarte en een witte deur. Zou dit the House of Black and White zijn? Bekijk het desbetreffende filmpje hieronder:

Naast het filmpje is er ook een website de lucht ingegaan: www.ThreeEyedRaven.com. Hierop kun je je aanmelden voor “The Sight”. Wellicht dat we op die manier meer te weten kunnen komen over seizoen 5. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar