Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Septa Unella gecast

/
/

In één van onze vorige posts schreven dat de septa die naast Jonathan Pryce op de foto stond wellicht Septa Unella zou kunnen zijn. We weten nu dat dit inderdaad zo is. Volgens Watchers On The Wall wordt zij gespeeld door de Britse actrice Hannah Waddingham.

Jonathan Pryce in kostuum als de High Sparrow
Jonathan Pryce en Hannah Waddingham op de set

HBO heeft inmiddels ook bevestigd dat het om septa Unella gaat. Ze beschrijven haar rol als: “a septa serving the Faith of the Seven. As a member of the Most Devout, the highest ranking clergy, she enforces strict adherence to her religion’s laws”.

Waddingham heeft verschillende rolletjes gespeeld op de Britse TV, dit jaar verscheen ze o.a. in de sitcom Benidorm van ITV. Naast TV heeft ze ook rollen gehad in musicals en theatervoorstellingen als A Little Night Music, Into the Woods en The Wizard of Oz.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar