Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Hoe gaat het met de opnames van seizoen 5?

/
/

Het is al weer even geleden dat we een blog hebben geschreven over wat er allemaal plaats vind op de set van Game of Thrones seizoen 5. Vandaag komt daar verandering in. De opnames in Kroatië zijn in volle gang en dit levert een aantal interessante nieuwtjes op.

Jonathan Pryce in kostuum als de High Sparrow
Jonathan Pryce in kostuum als de High Sparrow

Zo zijn de eerste foto’s van Jonathan Pryce in kostuum online verschenen bij WiC. Pryce speelt de rol van de High Sparrow in seizoen 5. Op de bovenstaande foto staat hij samen met een vrouw die er uit ziet als een Septa, wie zij precies is weten we niet… Hebben jullie een idee? Septa Unella misschien?

Wat ik nu ga beschrijven bevat spoilers, pas op dus als je de boeken niet hebt gelezen!

We schreven al eerder over een scène waarin een naakte actrice en 500 figuranten voorkomen. Deze scène is ook wel bekend als “The walk of Shame”. De opnames van deze scène hebben inmiddels plaats gevonden en hiervan zijn interessante foto’s verschenen. Hieronder een kleine selectie afkomstig van watchersonthewall:

Lena Headey (of haar body double) tijdens de opnames
Lena Headey (of haar body double) tijdens de opnames
Het publiek tijdens de Walk of Shame
Het publiek tijdens de Walk of Shame
Een aantal "Gold Cloaks" en Lannisters
Een aantal “Gold Cloaks” en Lannisters

Die zelfde site weet ook te melden dat er opnames gaan plaats vinden bij Villa Sheherezade in Kroatië. Volgens hun bron waren er dozen aanwezig met daarop de tekst “Illyrio’s”. Hieruit kunnen we wat mij betreft wel concluderen dat hier opnames met het personage Magister Illyrio Mopatis gaan plaats vinden. Vermoedelijk zal de vila fungeren als het huis van deze rijke handelaar uit Pentos. Of Roger Allam ook terugkeert als Illyrio weten we nog niet. Ik hoop het in ieder geval wel!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar