Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Flashbacks bevestigd voor seizoen 5

/
/

Op het internet werd er al gespeculeerd over het eventueel verschijnen van flashbacks in seizoen 5. Gisteren werd via Los Siete Reinos bekend dat dit vermoeden bevestigd is door David Benioff en D.B. Weiss. De twee schrijvers en uitvoerend producenten waren deze week op een speciaal evenement in het Teatro Central in Sevilla waar ze een aantal zaken met betrekking tot seizoen 5 bekendmaakten.

David Benioff & D.B. WeissZo is er dus bevestigd dat er toch flashbacks in seizoen 5 zullen verschijnen. Dit werd onder meer al verwacht, omdat er maanden geleden berichten opdoken dat ze een jongere Cersei en Maggy the Frog wilden casten. Maggy the Frog is een figuur uit de jeugd van de koningin. Ik vind het een hele interessante ontwikkeling en ben zelf erg benieuwd naar hoe de flashbacks in beeld gebracht zullen worden. Wat denken jullie?

Ze maakten ook bekend dat de scènes die in Cordoba opgenomen worden zich af zullen spelen in de Vrijstad Volantis. Verder werden er nog een aantal weetjes over de cast doorgesproken, maar wat mijn aandacht trok was het antwoord op de vraag of er spoilers uit The Winds of Winter in seizoen 5 zullen zitten. Er werd met ‘misschien’ geantwoord, maar op zo’n manier dat het sterk op een ‘ja’ wijst, aldus watchersonthewall. Ik ben heel benieuwd wat we hier achter moeten zoeken.

Hoe denk jij over deze nieuwe ontwikkelingen?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

3 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar