Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een kijkje achter de schermen

/
/

Maisie Williams is ook begonnen aan haar opnames van seizoen 5. Op de foto, afkomstig van makinggameofthrones.com, is het schip te zien waarmee ze aan het eind van Seizoen 4 wegvaart. Haar reis gaat verder op de Narrow Sea. De opnames van het schip worden gewoon opgenomen buiten de studio’s in Belfast. Later zal het schip ook daadwerkelijk op de Narrow Sea varen, waar nu alleen een groen scherm te zien is.

Het schip van Arya
Het schip van Arya

In Spanje in het plaatsje Sevilla wordt de set klaargemaakt om morgen te kunnen starten met filmen. Op de foto in onderstaande tweet worden planten en bladeren toegevoegd aan het dak van het paleis. De locatie wordt gebruikt voor Doran’s water Gardens in Dorne.

Er zijn al verschillende acteurs gespot in Sevilla. In onderstaand filmpje (via watchersonthewall.com) zijn verschillende acteurs te zien die aan het oefenen zijn voor vechtscènes. Duidelijk herkenbaar in beeld met het witte shirt is Nikolaj Coster-Waldau. Daarnaast zijn er een aantal vrouwen aan het oefenen dit zijn naar alle waarschijnlijkheid de drie Sand Snakes. De vrouw met de speer is vermoedelijk Keisha Castle-Hughes als Obara Sand. Dit wordt afgeleid van de tweets die gepost zijn door de vrouwen.

Keisha: “On my way to Dorne, @JHenwick have my spear sharpened please.

De vrouw achterin in beeld lijkt op Rosabell Laurenti Sellers, Tyene Sand. In haar casting video heeft ze al twee dolken laten zien. Dus de derde vrouw in beeld is waarschijnlijk Jessica Henwick, het wapen van Nymeria Sand is de zweep.  De beelden beloven veel mooie vechtscènes. Wat vinden jullie van dit materiaal?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar