Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Geen ‘Hodor’ in seizoen 5?

/
/

Monique Schafter van ABC had een interview met Kristian Nairn (Hodor) terwijl hij op een tour was met zijn “Rave of Thrones” DJ set. Nairn vertelt dat hij niet in het volgende seizoen zal zitten. Maar waarom dan niet? Ik ga geen grote spoilers bespreken in deze post, maar als je echt niks wil weten over de verhaallijn van Bran in de boeken, lees dan niet verder.Hodor

Seizoen 5 zal grotendeels gebaseerd zijn op A Feast for Crows en A Dance with Dragons. De verschillende personages die wij kennen zijn verdeeld tussen boek 4 en boek 5. Omdat je in de serie niet zo maar karakters weg kan laten, zullen deze boeken samengaan. Maar nu lijkt het er toch op dat Bran en zijn kameraden niet terug zullen keren in seizoen 5.

In de boeken zijn Bran, Hodor, Meera en Jojen nu bij de Three-eyed Raven. Meera troost haar broertje dat heimwee heeft (in de serie is hij al dood..) en Hodor doet verder niet veel. Bran zelf krijgt zijn gave steeds beter onder knie, maar daar blijft het ook bij. Er is dus niet heel veel materiaal om te verfilmen meer over.

Hoewel we dit punt voor deze verhaallijn bereikt hebben, had ik toch gehoopt dat we nog wat van hen zagen. Een van de leukste karakters moeten we gaan missen. Er is toch geen Game of Thrones zonder Hodor?

UPDATE: Verhalen die op internet rondgaan worden nog al eens aangepast. Nadat bekend werd dat Kristian Nairn niet in seizoen 5 zou verschijnen, werd al snel aangenomen dat we helemaal niks van Bran zouden zien. In onderstaande video vertelt Isaac Hempstead-Wright echter dat zijn volgende grote project het nieuwe seizoen van Game of Thrones is. Vanaf ongeveer 3:00 minuten gaat het over Game of Thrones.

Wellicht zullen we Bran zien terwijl hij zelf oefent met zijn gaven. Ik zou het persoonlijk erg leuk vinden als hij door zijn gave in contact komt met andere karakters. Het blijft natuurlijk alleen maar speculeren. Het eindresultaat zien we in seizoen 5!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Ik verwacht dat hodor wel terugkeert zodra Winds of Winters afgeschreven is.
    Daarin lijkt mij toch dat bran een grote rol gaat spelen.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar