Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Princess for hire

/
/
Aimee Richardson
Aimee Richardson

Een tijd terug plaatste ik al dit artikel waarin ik het gerucht besprak dat Aimee Richardson (Myrcella Baratheon) gerecast zou worden. Tijdens het Comic Con in San Diego bleek inderdaad dat de rol van de prinses voortaan gespeeld gaat worden door Nell Tiger Free. Veel fans van Aimee zijn het hier niet mee eens en dat zorgde voor wat ophef op sociale media, ondanks dat we haar nog maar een paar keer op beeld gezien hebben.

Ook Aimee zelf liet merken dat ze teleurgesteld was over het feit dat ze de rol niet meer zal spelen. Zo zette ze een Vine online waarin ze zichzelf aanbiedt met een bordje ‘prinses te huur’, zittend op straat met een kroontje op haar hoofd. Ze haalde met deze stunt zelfs internationale media. Lees verder als je het gehele tafereel wil zien.

Hoewel een recast niet ongewoon is in Game of Thrones, voel ik wel mee met de jonge actrice die er duidelijk plezier in had om deel uit te maken van deze grote productie. Ik heb er vertrouwen in dat ze het nog wel verder gaat schoppen: Aimee Richardson kan immers altijd zeggen dat ze onderdeel is geweest van deze geweldige serie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar