Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Kapitein gecast en enkele nieuwe seizoen 5 details

/
/
Gary Pillai
Gary Pillai

Weer een nieuwe naam die we kunnen toevoegen aan de cast van Game of Thrones seizoen 5, Gary Pillai gaat de rol van “merchant captain” spelen. Het is geen grote rol, hij verschijnt slechts in 2 afleveringen, maar hij heeft wel interactie met enkele hoofdrolspelers. Pillai heeft recentelijk opnames gehad, dit maakt het aannemelijk dat hij twee hoofdrolspelers een gevaarlijke regio binnen gaat smokkelen.

Volgens de CV van Pillai worden de afleveringen waarin hij speelt geregisseerd door Mark Mylod. Aangezien deze regisseur verantwoordelijk is voor aflevering 3 en 4 weten we ook meteen in welke afleveringen deze “merchant captain” te zien zal zijn.

Als je geen spoilers wilt zien, lees dan niet verder.

Momenteel worden er zee en schip gerelateerde scènes opgenomen bij het Portstewart strand waar Nikolaj Coster-Waldau (Jaime) en Jerome Flynn (Bronn) gesignaleerd zijn. Ook zijn er details en foto’s uitgelekt waaruit blijkt dat deze scènes zich afspelen in Dorne. Het zou me dan ook niks verbazen als Pillai een kapitein speelt die Jaime en Bronn Dorne in smokkelt.

De gelekte Instagram foto
De gelekte Instagram foto

Op een recentelijk via Instagram gelekte foto (hierboven) van een kaart van de set zien we waar Ellaria Sand een kamp heeft, waar Jaime en Bronn lopen en dat er een vechtscène gaat plaats vinden met daaronder de tekst “snake killing”. Het snake killing slaat overigens niet op het doden van een Sand Snake, maar op een echte slang die Jaime en Bronn vervolgens opeten.

Wat we verder weten over de scènes die recentelijk worden opgenomen is dat Ellaria er achter komt dat Jaime in Dorne is om Myrcella te redden en dat Jaime en Bronn een patrouille uit Dorne tegenkomen wat resulteert in een schermutseling.

Een tijdje geleden schreven we dat Obara Sand een grote vechtscène zou hebben met een belangrijk personage uit de serie. Het lijkt erop dat dit Jaime of Bronn gaat worden.

Hieronder enkele set foto’s die we via Twitter tegen kwamen:

https://twitter.com/RevRachRos/status/497443241223270400/

https://twitter.com/punsandrosie/status/497767136056840192/

https://twitter.com/groundespresso/status/497009607995588608/

https://twitter.com/he4therw4t5on/status/497081723684143104/

En hier nog enkele foto’s via Instagram:

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Hebben de schrijvers van de serie dit zelf verzonnen dan? Dit komt nl. niet in de boeken voor.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar