Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een interview met George R.R. Martin

/
/

Recentelijk is George R.R. Martin door New Mexico In Focus uitgebreid geïnterviewd in zijn eigen Jean Cocteau Cinema. Hij bespreekt veel elementen uit zijn A Song of Ice and Fire serie, waaronder de ethische en morele vragen die de serie opwerpt, de wortels van fantasie in de geschiedenis, twijfelachtige leiders en religie.

Het interview is opgenomen voordat bekend werd dat Martin geen aflevering voor Game of Thrones seizoen 5 gaat schrijven. Ook geeft hij toe dat hij graag meer betrokken zou zijn bij het gehele productieproces van de serie en geeft enig inzicht in hoeveel schrijven slechts één aflevering per seizoen hem kan laten ontsporen van het werken aan het volgende boek (The Winds of Winter).

Hij praat ook over hoe zijn leven is veranderd sinds hij een ‘celebrity’ schrijver is geworden als gevolg van de HBO-serie en hoopt dat zodra zijn “15 minutes of fame” voorbij zijn de serie zal worden herinnerd als één van de grote series in tv-geschiedenis.

Ik vind het altijd leuk om interviews met George R.R. Martin te kijken, zo ook deze keer. Wat vonden jullie van dit interview?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar