Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Bowen Marsh gecast voor seizoen 5

/
/
Michael Condron
Michael Condron

De cast voor Game of Thrones seizoen 5 blijft langzaam groeien! Michael Condron is gecast voor de rol van Bowen Marsh.

Watchersonthewall schreef dat hij volgens zijn Spotlight CV te zien zal zijn in 3 afleveringen, geregisseerd door Mark Mylod, Michael Slovis en Jeremy Podeswa. Condron heeft eerder rollen gespeeld in o.a. The Tudors en de Britse mini-serie Fairy Tales.

In de boeken is Bowen Marsh de “First Steward” van de Night’s Watch en al vanaf het eerste boek aanwezig. Na de dood van Lord Commander Jeor Mormont heeft hij tijdelijk de leiding over de Night’s Watch tot er een nieuwe Lord Commander is gekozen. In de serie is Mormont al een tijdje dood en er is nog geen nieuwe leider voor de Night’s Watch gekozen…. Ik ben dan ook benieuwd hoe hij geïntroduceerd gaat worden!

Foto: twitter Michael Condron

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar