Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Keisha Castle-Hughes gecast?

/
/
Keisha Castle-Hughes
Keisha Castle-Hughes

Volgens de New Zealand Herald is Keisha Castle-Hughes mogelijk gecast voor Game of Thrones seizoen 5. Volgens de krant heeft de actrice vrienden verteld dat ze één van de Sand Snakes zal gaan spelen, om welke van de drie Sand Snakes het gaat is onbekend.

Een andere mogelijke hint dat deze geruchten waar zijn is de recente Twitter activiteit van Castle-Hughes waarin ze o.a. haar bezoeken aan Londen en Belfast deelt en zich regelmatig enthousiast uitlaat over de serie. Het lijkt er echter op dat ze haar account heeft verwijdert, wat hiervoor de reden is weten we niet…

HBO heeft haar casting nog niet bevestigd, dus voorlopig zullen we dit als een gerucht beschouwen. Wat denken jullie van dit gerucht? Zou ze een goede Sand Snake zijn? En als het waar is, welke van de 3 zien jullie haar het liefste spelen?

Foto: Mani Mobini [CC-BY-SA-2.0], via Wikimedia Commons

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar