Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Win kaarten voor EpiCon Summer

/
/

Epicon

De conventie EpiCon krijgt dit jaar maar liefst twee edities: EpiCon Summer en EpiCon Winter! Op 5 en 6 juli vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de zomer editie van EpiCon plaats. Hou jij van gaming, films, series en Game of Thrones? Dan is EpiCon wellicht iets voor jou.

Het bedrijf House of Wax heeft voor deze editie van EpiCon een enorme Game of Thrones wereld, compleet met kampementen van de Lannisters en de Starks gecreëerd. Ook zijn er op de conventie meerdere spectaculaire gevechtsshows te zien. En natuurlijk mag de IJzeren Troon niet ontbreken waarop je jezelf kan laten vereeuwigen als koning van Westeros.

Aangezien er veel aandacht aan Game of Thrones wordt besteed zullen wij ook op de conventie aanwezig zijn en kunnen jullie na afloop een verslagje lezen op deze site.

Prijsvraag

Wil jij ook een bezoek brengen aan EpiCon? Doe dan mee aan onze prijsvraag op Facebook. We geven 3x 2 kaarten weg! Meedoen kan tot en met zondag 22 juni.
LET WEL OP: EpiCon Summer is alleen toegankelijk voor 16 jaar en ouder en legitimatie is bij toegang tot de conventie verplicht.

Mocht je niet tot de winnaars behoren dan kan je voor EUR 12,50 een kaartje kopen via onze Facebook pagina. Meer informatie over de conventie vind je op de site van EpiCon.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Hallo ik wil mee doen maar ik krijg een foutmelding, en ik weet niet hoe ik dit moet uit of aanzetten:

    Gebruiker heeft platform uitgeschakeld: Deze actie is niet toegestaan, omdat de gebruiker Facebook-platform heeft uitgeschakeld.

    Iemand een idee?

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar