Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Iets meer info over The Winds of Winter

/
/
George R R Martin
George R R Martin

In een exclusief gesprek met het Amerikaanse Entertainment Weekly (EW) verteld George R.R. Martin iets meer over het volgende boek uit zijn A Song of Ice and Fire serie. Het boek gaat meer hartverscheurende wendingen, doden, verraad en bruiloften bevatten.

Voor wie echt niks over de inhoud van The Winds of Winter wil weten of voor iedereen die nog niet alle boeken heeft gelezen, stop hier met lezen. De komende tekst bevat spoilers over de inhoud van boek 6.

Zoals ik (en vele met mij denk ik) al verwachte lijkt het er op dat het boek gaat starten met twee grote veldslagen, één in de sneeuw van het noorden tussen de legers van Ramsay en Stannis en één in Essos waar Yunkai Meereen aanvalt.

Een ander belangrijk detail is dat de Dothraki terug komen in het verhaal en een belangrijke rol gaan spelen. Voor wie A Dance with Dragons heeft gelezen is hun terugkomst wellicht geen verrassing, maar wat hun rol gaat zijn maakt mij wel nieuwsgierig. Zeker omdat Martin zegt dat ze “in a big way” gaan terugkeren in het verhaal.

EW stelt Martin ook een vraag die volgens mij ook vele fans bezighoudt, gaan Tyrion en Daenerys elkaar treffen? Martin geeft aan de ze elkaars paden zullen kruisen, maar ook dat ze het grootste gedeelte van het boek apart van elkaar zullen doorbrengen. Ik ben heel benieuwd op wat voor manier ze elkaars paden gaan kruisen, hebben jullie een idee/theorie?

Martin zegt nog een aantal interessante dingen die op verschillende manieren te interpeteren zijn:

“Tyrion has decided that he actually would like to live, for one thing, which he wasn’t entirely sure of during the last book, and he’s now working toward that end—if he can survive the battle that’s breaking out all around him. And Dany has embraced her heritage as a Targaryen and embraced the Targaryen words. So they’re both coming home.”

Ik ga er vanuit dat Martin “coming home” figuurlijk bedoelt, al zou het natuurlijk ook een hint kunnen zijn naar een terugkeer van Danny en Tyrion in Westeros… Wat denken jullie?

Tot slot, jullie hadden vast net als ik gehoopt op een publicatiedatum voor The Winds of Winter. Helaas is die datum nog steeds een mysterie. Ik hoop op de eerste helft van 2015.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Ik wacht dus volgende boek van deze saga! IMHO er boeken hebben alles voor zulk populair: een groot perceel, interessant verhaal beweegt en charismatische personages! Zoals een van mijn vriend schreef me via whatsapp downloaden: “Ik zal elk boek serie omdat het een grote hoeveelheid fantasie ongeremd auteur lezen van Een Lied van IJs en Vuur!”

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar