Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones is de best bekeken HBO-serie ooit

/
/

DrogonWie van jullie kent The Sopranos nog? Dit was een HBO-dramaserie die van 1999 tot 2007 uitgezonden werd. In 2002 had deze show het record van meeste kijkers naar een serie van HBO, met ongeveer 18,2 miljoen kijkers per aflevering. HBO heeft vandaag bekend gemaakt dat Game of Thrones, na de laatste afleveringen dit getal omhoog heeft gebracht naar 18,4 miljoen kijkers, een nieuw record dus!

Tijdens seizoen drie bleef dit aantal steken bij 14,4 miljoen kijkers per aflevering. Veel dachten al dat Game of Thrones populairder was, maar HBO wilde geen overhaaste conclusies trekken. Voor hen was het ook lastig berekenen, aangezien het aantal DVD-kijkers en kijkers via HBO Go aanzienlijk toegenomen is. Deze twee factoren ontbraken in de tijd van The Sopranos. Maar de online downloads tellen ze ook niet, en wie weet op hoeveel we precies zouden zitten als dat wel zou gebeuren? Ik denk dat het zijn van de best bekeken HBO-serie ooit een groot compliment is voor de showmakers en dat ze het ook zeker verdienen. Hoe kijk jij naar de nieuwe afleveringen?

Bron: Entertainment Weekly 

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

4 Comments

  1. Zit altijd om half 9 met vrienden op de bank, wat bij geen enkele show lukt. Speciaal voor GoT sluit ik een HBO abbonement af (hoewel andere shows ook mee helpen), al is het maar symbolisch.

  2. Fantastisch nieuws overigens. Onvoorstelbaar hoe een paar jaar terug een fantasy show van dit kaliber nog onmogelijk leek en nu de best bekeken show en cultureelfenomeen is.

  3. Download het op maandag avond(staat tussen 6 en 8 meestal in 1080P met Nl subs online) En kijk dan gelijk dezelfde avond.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar