Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Meer dan 350.000 exemplaren van de Game of Thrones boeken verkocht

/
/

Alle-Game-of-Thrones-boeken

Niet alleen de HBO serie breekt records, ook de verkoop van de boeken van George R.R. Martin is explosief gegroeid. Inmiddels zijn er in Nederland en Vlaanderen al meer dan 350.000 exemplaren van de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd verkocht!

George R.R. Martin werkt momenteel aan het volgende deel (The Winds of Winter), dat naar verwachting in 2015 zal gaan verschijnen. Het is de bedoeling dat na The Winds of Winter de serie wordt afgesloten met het geplande laatste boek van de serie, A Dream of Spring. Wanneer dit boek gaat verschijnen is nog niet bekend…

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Als iemand die niet op de hoogte is van de gemiddelde boekverkoop in Nederland, hoe scoort dit naar verhouding tot andere populaire boeken?

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar