Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een preview van aflevering 3

/
/

Er is een nieuwe preview video verschenen van aflevering 3: “Breaker of Chains”. In de video zien we nog een klein stukje van de vorige aflevering dat waarschijnlijk toonaangevend zal zijn voor aflevering 3: een woedende Cersei die schreeuwt dat Tyrion gevangen genomen moet worden.

In de video krijgen we onder andere beelden te zien van Tyrion, de Tyrells, Jon Snow, Stannis en Daenerys. Zo te zien wordt het een aflevering waarin we de verhaallijnen van veel verschillende personages zullen zien en ik kijk er dan ook erg naar uit. Omdat Tyrion nu natuurlijk in een lastige situatie zit denk ik ook dat het zeker weer een spannende aflevering gaat worden!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar