Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een eerste blik op de nieuwe kostuums in seizoen 4

/
/

http://youtu.be/6ottevaCcAw

Er is een nieuwe video verschenen waarin kostuumontwerper Michele Clapton vertelt over de nieuwe kostuums die we te zien krijgen in seizoen 4. We krijgen in de video onder andere een eerste impressie van de trouwjurk van Margaery, de nieuwe garderobe van Brienne, de gouden hand van Jaime en de outfits van Daenerys.

Als eerste krijgen we wat te horen over de kostuums op de koninklijke bruiloft: een grandioze productie. We krijgen een eerste blik op de bruidsjurk van Margaery. Michele vertelt dat de jurk op een bepaalde manier traditioneel is en dat de rozen van huis Tyrell erin verwerkt zijn, maar dat de jurk er wel enigszins gevaarlijk uitziet, want dat is Margaery natuurlijk ook. Over de kronen op de bruiloft wordt gezegd dat Joffrey zijn gewoonlijke Baratheon kroon draagt met wat meer rozen en dat ook Margaery’s kroon ook bedekt is met rozen.

Daarna krijgen we een indruk van de nieuwe garderobe van Brienne. Zij krijgt van Jaime namelijk een nieuwe jurk, een nieuwe wapenuitrusting en een zwaard. Veel verandert er eigenlijk niet aan de pasvorm van haar wapenuitrusting: deze wordt alleen maar gemaakt van beter materiaal. Ook de gouden hand van Jaime wordt besproken. Volgens Michele was de hand de grootste uitdaging: hij moest namelijk zowel mooi als praktisch zijn.

Daarnaast krijgen we ook nog wat te horen over de kleding van Oberyn Martell: een van de nieuwkomers in seizoen 4. Over zijn stijl wordt gezegd dat zijn kleren vrij vrouwelijk zijn, maar dat hij ze op een mannelijke manier draagt. Ook wordt benadrukt dat Oberyn in zijn outfit goed moet kunnen bewegen. Zoals we in de trailers ook al diverse keren gezien hebben beweegt hij namelijk veel en snel om zijn vijanden heen.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de garderobe van Daenerys. We zien dat Daenerys wat meer gelegenheidskleding krijgt, maar dat de blauw en zilvertinten in haar kleding erg belangrijk blijven.

Ten slotte wordt er in de video vol lof gesproken over de kostuums van Michele. Alle kostuums zijn fantastisch volgens de acteurs, al zijn de kostuums soms wel erg warm: “Ik gooi de hele tijd ijsklontjes in mijn kostuum. Maar ik klaag niet. Ik vind het kostuum prachtig”, aldus Michiel Huisman.

Ik vind het een erg leuk filmpje met een leuke eerste indruk van de kostuums. Mijn favoriete kostuum is op dit moment de bruidsjurk van Margaery, omdat ik vind dat deze haar karakter mooi weerspiegeld. Wat is jullie favoriete kostuum in de video?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. De jurk van Margeary ziet er inderdaad erg mooi uit! Maar ik ben ook erg nieuwschierig naar die van Deanerys 🙂

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar