Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Emilia Clarke’s blunder tijdens Game of Thrones auditie en spoiler met Michiel Huisman

/
/

Bij de Tonight Show van vorige week heeft Emilia Clarke haar gekke auditie besproken voor Game of Thrones. Daarnaast laten ze hier (volgens mij voor het eerst) een clip zien met Michiel Huisman als Daario Naharis.

Emilia vertelt het niet graag, maar ze heeft een dansje gedaan tijdens haar auditie voor Game of Thrones. Aan het einde van Emilia’s gekke auditie heeft ze gevraagd of ze nog iets anders kan doen of laten zien, zo beleefd als Emilia Clarke is. David Benioff, een van de schrijvers van het script, heeft haar alleen graag voor de gek gehouden. Hij zei namelijk dat ze nog wel een dansje kon doen…

In dit filmpje zie je een aardige en lieftallige Emilia Clarke die haar auditie beschrijft, maar wat ik nog veel interessanter vind, is dat we eindelijk Michiel Huisman in actie zien! Bij minuut 2:30 zie je een leuke clip met Michiel Huisman als Daario.

Vinden jullie dit al een goede performance of moeten we absoluut meer zien van Michiel Huisman?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar