Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nieuwe trailer in aantocht

/
/

Afgelopen week konden we genieten van de 15 minuten durende preview van Game of Thrones seizoen 4, deze week heeft HBO weer nieuw materiaal voor ons klaar staan. Namelijk een nieuwe trailer van seizoen 4! Via Twitter en Vine heeft HBO aangekondigd dat voorafgaand aan de uitzending van True Detective in de VS een nieuwe trailer uitgezonden zal worden, zoals gewoonlijk verwachten wij dat deze as. maandag via YouTube beschikbaar zal zijn.

De eerste trailer van seizoen 4 is in iets meer dan een maand tijd al meer dan 18 miljoen keer bekeken op YouTube, gaat de tweede trailer hier overheen? En wat hopen jullie te zien in deze nieuwe trailer?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

  1. Ik ben benieuwd!! Ik zou graag nog meer van de bruiloft zien en ook graag nog meer Daenerys.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar