Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

King’s Landing geopend ter promotie dvd seizoen 3

/
/
King's Landing, drive carefully!
King’s Landing, drive carefully!

Twee dagen geleden kreeg het Engelse dorpje Kings Langley een nieuwe naam, namelijk King’s Landing. Dit ter promotie van de release van Game of Thrones seizoen 3 op DVD. Op het bord staat dat dit de hoofdstad van the Seven Kingdoms is en dat er voorzichtig gereden moet worden. Het idee komt van een producer van Game of Thrones, die de oorspronkelijke naam van het Engelse plaatsje verstond als King’s Landing.

Tot 23 februari, de dag dat de DVD uitkomt in het Verenigd Koninkrijk, zal King’s Landing écht bestaan op de wereldkaart. Voor het dorpje is het nu ook een soort van promotie. Fans worden aangemoedigd naar het plaatsje te komen en met het bord op de foto te gaan. Deze foto’s kunnen dan op internet geplaatst worden onder #KingslandingUK.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar