Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De tweede Game of Thrones seizoen 4 trailer

/
/

http://youtu.be/d2ZNaLQD60Y

Vannacht heeft HBO in de VS de tweede trailer van Game of thrones seizoen 4 uitgezonden voorafgaand aan de uitzending van True Detective. De trailer heeft de titel “Vengeance” gekregen en bevat veel nieuwe beelden!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

4 Comments

  1. Fantastische trailer weer! Later deze week (19e) eindelijk seizoen 3 op blue ray. Dat nog eens terugkijken en dan vanaf april al dit heerlijks!
    All men must die.

  2. Ik hoop dat ie vanavond ook in NL voor True Detective uitgezonden wordt, dan kan ik hem weer zien 😉 Can’t hardly wait for this spring while winter is still coming

  3. Voor mijn gevoel weinig nieuwe beelden als je kijkt naar de eerste trailer en het stuk van vijftien minuten. Ik heb echter wel zin in het vierde seizoen. Dat stuk met Shae in de trailer…ik geloof dat de mensen die de boeken hebben gelezen wel vermoedens hebben bij wat voor een soort scène dit stuk hoort en welke emoties dit oproept.

  4. Het moet bijna wel een beter seizoen worden dan het vorige. Als ze nu eens wat dichter bij de boeken blijven en misschien wat meer achtergrond informatie geven over Rhaegar en Lyanna, gaan de kijkers er nog iets van snappen. Laten we hopen dat er niet zoveel onzin scenes in zitten als in de vorige twee seizoenen.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar