Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Seizoen 4 trailer aankondiging

/
/

Komende zondagavond zal de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 4 uitgezonden worden op HBO in de Verenigde Staten voorafgaand aan de premiere van de nieuwe HBO serie True Detective. Bovenstaand de aankondiging van deze trailer in een korte video van 15 seconden. 

Naast deze korte teaser heeft HBO ook nog 5 korte fragmenten op Vine geplaatst welke je hier onder kan bekijken.

Wat vinden jullie van deze previews? Ik vind vooral het gevecht tussen de Red Viper en The Mountain er erg veelbelovend uitzien! Als het goed is kunnen jullie de trailer maandag ochtend op deze site bekijken…

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar