Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Michiel Huisman ook in seizoen 5!

/
/
Michiel Huisman als Daario Naharis
Michiel Huisman als Daario Naharis op de set van Game of Thrones

Zoals het er nu uitziet gaan we Michiel Huisman ook na seizoen 4 terug zien in Game of Thrones. Seizoen 5 is officieel nog niet bevestigd, maar dit lijkt slechts een formaliteit. Volgens de Amerikaanse filmwebsite Deadline heeft de 32-jarige Nederlandse acteur namelijk een contract getekend dat hem ook voor seizoen 5 aan de serie verbind.

Michiel Huisman is vanaf seizoen 4 te zien in Game of Thrones, waarin hij Ed Skrein vervangt in de rol van Daario Naharis. Een tijdje geleden plaatsten we al een eerste foto van Huisman op de set (bovenstaande foto), nu is het wachten op de eerste bewegende beelden! Wat vinden jullie van dit nieuws?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar