Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones: The Exhibition is terug!

/
/

Game of Thrones: The Exhibition

De rondreizende Game of Thrones tentoonstelling Game of Thrones: The Exhibition is terug! Afgelopen jaar was deze tentoonstelling onder andere te zien in Amsterdam, Sao Paulo, New York en bleek erg succesvol. Fans stonden uren in de rij om de tentoonstelling te bezoeken en het mag daarom geen verrassing genoemd worden dat HBO heeft besloten de tentoonstelling dit jaar te laten terugkeren.

Game of Thrones: The Exhibition zal dit jaar in de volgende steden te zien zijn:

 • New York (27-1 t/m 1/2)
 • Mexico City (15-2 t/m 19-2)
 • Austin (7-3 t/m 11-3)
 • Rio De Janeiro (5-4 t/m 9-4)
 • Oslo (26-4 t/m 30-4)
 • Toronto (14-5 t/m 18-5)
 • Belfast (data nog onbekend)
 • Vancouver (16-8 t/m 1-9)

Helaas zal de tentoonstelling niet terugkeren naar Nederland, maar met Belfast en Oslo is Europa prima vertegenwoordigd. De tentoonstelling zal uit bijna 100 originele objecten uit seizoen 1, 2 en 3 bestaan aangevuld met enkele objecten uit seizoen 4. Ook zal er een nieuwe “immersive interactive experience” op de tentoonstelling aanwezig zijn welke de fans midden in Westeros zal plaatsen. Uiteraard zal ook de Iron Throne weer aanwezig zijn!

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar