Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De Game of Thrones seizoen 4 trailer!

/
/

We hebben er even op moeten wachten, maar de eerste trailer van Game of Thrones seizoen 4 is eindelijk te bekijken! De trailer ziet er zoals we van HBO gewend zijn weer prachtig uit en ik kan haast niet wachten tot de serie weer begint! Wat is jullie favoriete stukje uit de trailer?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

12 Comments

  1. “And tell him the Lannisters aren’t the only ones who pay their debts.” Ik ben erg benieuwd naar the Red Viper, ik verwacht veel van hem :-)!

  2. Maakt me zeer benieuwd er gaat zeker veel gebeuren. denk dat het voor een Stark fan als ik, ook een mooi seizoen wordt.

    • De eerste aflevering van Game of Thrones seizoen 4 wordt op 6 april 2014 uitgezonden op HBO in de Verenigde Staten en zal een dag later door HBO Nederland worden uitgezonden.

  3. eindelijk gaan we iets van Dorne zien. En degene die de boeken hebben gelezen zullen weten dat er in dit seizoen behoorlijk wat met de lanisters gaat gebeuren. Laat april maar beginnen

  4. ‘Tell your father I’m here. And tell him the Lannisters aren’t the only ones who pay their debts.’ Die quote is echt geweldig (vooral als je weet wat de betekenis is) en Pedro Pascal heeft precies het juiste accent.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar