Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Styr gecast voor seizoen 4

/
/
Yuri Kolokolnikov
Yuri Kolokolnikov

Wellicht denk je nu: wie is Styr ook alweer? Wij dachten precies hetzelfde. Om even je geheugen op te frissen: hij is een wildling, de Magnar van de Thenn. Hij leidt een van de wildlingenstammen op weg naar het zuiden; de Muur. De nationaal bekende Russische acteur Yuri Kolokolnikov is gecast voor de rol als Styr!

Volgens Entertainment Weekly is hij in Rusland een zeer bekende acteur. Hij heeft o.a. gespeeld in V tvoikh glazakh en Schastlivyy konets. Voor ons nog niet zo bekend, maar met deze rol krijgt hij de potentie om door te breken in een internationale carrière.

Kennen jullie hem al? Zo ja, wat vind jij van hem als Styr?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

4 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar