Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Octavia Alexandru gecast als Child of the Forest

/
/

Octavia AlexandruDe jonge actrice Octavia Alexandru is gecast voor het vierde seizoen van Game of Thrones. Ze zal de rol van ”Child of the Forest” gaan spelen, zo valt te lezen op haar CV.

De Children of the Forest zijn een legendarisch en mysterieus volk uit Westeros met een kinderlijke verschijning maar eigenlijk zijn ze behoorlijk oud. Deze casting betekent dat er materiaal uit A Dance with Dragons gaat voorkomen in het vierde seizoen.

Wat vinden jullie van deze toevoeging aan de cast? En wat vinden jullie er van dat er materiaal uit A Dance with Dragons voor komt in seizoen 4?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

3 Comments

  1. Ik weet eigenlijk niet of ik het fijn vind dat ze stukken van a dance of dragons gaan gebruiken in seizoen 4, George heeft al zo’n haast met z’n nieuwe boek door de serie, als ze dan boek 3.2 4 en 5.2 in een seizoen gaan doen…

  2. Waarom willen ze alles zo snel in de serie proppen? Of ze moeten zelf een kant op willen met de serie, dat zou ik wel waarderen. Maar ik zou het niet erg vinden als ze wat langzamer aan deden.

    Ik hoop dat ze een paar effecten over die kinderen van het woud gooien. Lijkt me vet om die katten ogen e.d. in de serie te zien.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar