Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Struan Rodger in Game of Thrones

/
/
Struan Rodger
Struan Rodger

We weten allemaal nog weinig van alles wat er achter the Wall gebeurd, maar in seizoen 4 wordt alles misschien wat duidelijker.. Volgens verschillende bronnen krijgt de Britse acteur Struan Rodger een rol in het volgende seizoen van Game of Thrones! Struan gaat niet zo maar een rol spelen, maar hij is volgens zijn agentschap gecast als de Three-Eyed Raven (Crow in de boeken van A Song of Ice and Fire). De raaf met de drie ogen in de dromen van Bran Stark, die hij heeft sinds hij uit de toren geduwd is.

De acteur is een bekend gezicht op de Engels televisie. Hij zat o.a. in Law and Order UK, Chandler & CO. en the Bailey. Maar ook op het witte doek is hij graag gezien, zo speelde hij mee in Stardust, Kill List en Four Weddings and a Funeral.

Ik ben erg benieuwd naar wat Struan Rodger gaat doen in de serie. Wordt de raaf alleen nog maar getoond in de visioenen van Bran Stark, of gaan we daadwerkelijk kennis maken met een wezen van vlees en bloed? Wat denk jij?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Thee eyed reaven is ‘gewarmd’ door de last greensight( een kind van het woud) dus ik denk dat dit castles de groen ziener gaat spelen en dat is wel een mens. (Groen zicht is gave om in toekomst te kijken of verleden) groen ziener heeft het beide(warg)

    Ben ook benieuwd of coldhand nog voorkomt

  2. Hier kijk ik naar uit! Een zeer interessant character, vooral als ze hem gaan neerzetten zoals in de boeken. Meer boom dan man. Ook tof als ze toch zijn Targaryen kant laten zien. Het is nu echter wel heel vroeg om Bloodraven al te introduceren vergeleken met de rest van het verhaal, maar ze hebben Theon’s verhaal ook al naar voren gehaald.
    Inderdaad zeer benieuwd om Coldhands. Hij had eigenlijk al moeten verschijnen toen Sam en Gilly gingen vluchten. Ik hoop dat hij nog een rolletje krijgt in de serie.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar