Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Set foto’s uit Kroatië

/
/

De afgelopen dagen zijn er weer enkele nieuwe Game of Thrones seizoen 4 set foto’s op internet verschenen. Ditmaal zijn ze voornamelijk uit Kroatië afkomstig. De volgende foto’s zijn gemaakt op de set bij Hotel Belvedere in Dubrovnik.

Game of Thrones seizoen 4 Hotel Belvedere in Dubrovnik

Game of Thrones seizoen 4 Hotel Belvedere in Dubrovnik Game of Thrones seizoen 4 Hotel Belvedere in Dubrovnik

De set op de bovenstaande drie foto’s is ruim voorzien van het Lannister-Baratheon wapen van Joffrey Baratheon. Hierdoor is het aannemelijk te zeggen dat er een scène uit Kings Landing opgenomen wordt. Een opvallend detail is het grote zwaard midden onderin op de laatste foto. Zou dit betekenen dat het de locatie is van een “trail by combat” scène (de lezers van de boeken weten wat ik bedoel)?

Op Instagram kwamen we de volgende foto tegen, ik heb zo niet direct een idee waar de leeuw op de foto voor dient. Wat denken jullie? Een aanstaande bruiloft misschien? De foto is afkomstig uit Gradac Park in Dubrovnik.

Game of Thrones seizoen 4 Leeuw in Gradac Park

Op de Kroatische website DuList verschenen de volgende foto’s.

Natalie Dormer als Margaery Tyrell
Natalie Dormer als Margaery Tyrell
Diana Rigg als  Olenna Tyrell
Diana Rigg als Olenna Tyrell
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar