Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Rutger Hauer niet in Game of Thrones

/
/

Vanavond was de Nederlandse acteur Rutger Hauer te gast bij De Wereld Draait Door (DWDD) om te praten over de natuurserie North America die momenteel te zien is op Discovery Channel. Aan het einde van het gesprek vraag Matthijs van Nieuwkerk hoe het met Hauer gaat en komen zijn laatste projecten ter sprake. Zo verteld hij dat hij onlangs in Boekarest was voor de opnames van een serie of een film met een titel die hij omschrijft als “iets met Game of Lost Thrones”.

Rutger Hauer in DWDD
Screenshot DWDD – klik voor het fragment (08:50)

Van Nieuwkerk haakt hierop in door te suggereren dat het om Game of Thrones gaat. Dat dit niet klopt kunnen we eigenlijk al uit het bovenstaande opmaken aangezien er geen opnames van Game of Thrones plaats vinden in Boekarest. Ook IMDB biedt duidelijkheid, het blijkt om de film “The Scorpion King: The Lost Throne” te gaan die in 2014 uitkomt.

Ik had het wel leuk gevonden als Rutger Hauer een rol in Game of Thrones had gekregen, wie weet of dit ooit nog gaat gebeuren…

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar