Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Seizoen 4 set foto’s

/
/

Nadat we een tijdje geleden al enkele set foto’s van Game of Thrones seizoen 4 uit Belfast hebben geplaatst was het even stil qua foto’s. Vandaag hebben we weer een update met ditmaal ook foto’s van andere locaties!

Op Twitter kwamen we de onderstaande twee foto’s uit IJsland tegen via @subglacial. Het personage op de foto lijkt een wildling, wie het exact is durf ik niet te zeggen.

Game of Thrones seizoen 4 - IJsland 2
Foto gemaakt door @subglacial

Game of Thrones seizoen 4 - IJsland 1
Foto gemaakt door @subglacial

Twitter blijft een goede bron voor set foto’s, zo plaatste @kitty1986 de onderstaande foto van Gosford Castle. Dit kasteel is afgelopen jaar gebruikt voor enkele Riverrun scènes, maar dit seizoen niet (zie deze tweet van Cat Taylor). Welke opnames dit betreft weten we helaas niet.

Game of Thrones seizoen 4 - Gosford Castle
Foto gemaakt door @kitty1986

Op de volgende twee foto’s is een binnen set te zien waarom als je het mij vraagt opnames in “Great Sept of Baelor” te zien zijn en een lid van de Kings Guard (witte mantel).

Game of Thrones seizoen 4 - Great Sept of Baelor
The Great Sept of Baelor
Game of Thrones seizoen 4 - Great Sept of Baelor
The Great Sept of Baelor

De volgende drie foto’s komen voor de verandering eens niet via Twitter, maar van Instagram. Het betreffen foto’s uit Trsteno Arboretum in Kroatië. De opnames hier beginnen komende week.

Game of Thrones seizoen 4 - Trsteno Arboretum Game of Thrones seizoen 4 - Trsteno Arboretum Game of Thrones seizoen 4 - Trsteno Arboretum

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar