Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Seizoen 4 locaties en data

/
/

Voor seizoen 4 zal er weer gefilmd gaan worden in IJsland en Kroatië. Enkele opvallende details bij dit bericht zijn dat er ditmaal in de zomer (eind juli) gefilmd gaat worden in IJsland en dat er behalve in het Kroatische Dubrovnik ook in de stad Split gefilmd gaat worden.

De exacte film locaties in IJsland zijn nog onbekend, behalve dat deze in het zuiden van het land liggen. De opnames in Dubrovnik zullen plaats vinden van 20 augustus tot 20 september, in Split wordt er van 20 september tot 10 oktober gefilmd.

De kelders van het Paleis van Diocletianus
De kelders van het Paleis van Diocletianus

Over de opnames in Split zijn enkele details bekend gemaakt door een Kroatische krant. Zo zal er een dag of 2 gefilmd worden in de kelders van het Paleis van Diocletianus. Vervolgens wordt er 5 dagen gefilmd bij het Fort van Klis. Mogelijk worden er ook nog enkele andere scènes opgenomen waaronder een woestijn scène.

Fort van Klis
Het Fort van Klis. Foto: Ivan T.

Deze locaties zien er erg mooi uit en passen zeker in Game of Thrones. De mogelijke woestijn scène zal hopelijk iets met Dorne te maken hebben en het Fort van Klis wellicht met scènes in de Eyrie. Wat denken jullie?

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

5 Comments

 1. Ik denk dat die kelders liggen onder een plaats die we al langer kennen in de serie. Het Fort van Klis kan van alles zijn.

  • Kelders van Winterfell zeker?

   Of die van de Red Keep/Kingslanding.
   @Laurens verhaal technisch denk ik toch dat de Eyrie wordt

   • Nee dacht eerder aan kelders (tunnels) van the Red Keep. En de Eyrie is toch al ooit in beeld gebracht?

    • Jep, toen tyrion gevangen was. je weet wel met dat gekke jochie
     Ik heb geen idee waar er toen gefilmd was.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar